Hammassuojat

Henkilökohtaisesti valmistetut hammassuojat ovat parhaiten sopivia ja erittäin suojaavia.

Hampaistosta otetaan jäljennös ja hammassuoja valmistetaan siitä saadulle mallille. Yksilöllisesti valmistettu suoja pysyy hyvin paikoillaan, ei paina, on miellyttävä käyttää ja sallii melko vapaan suuhengityksen. Mikäli suojaan tehdään myös selvä alahampaiden purentakuvio, se suojaa hyvin myös alaleuan murtumilta.

Valmistamme hammassuojia PLAYSAFE -menetelmällä. Saatavilla on runsaasti värimalleja, vaikkapa joukkueen omalla värillä.

PLAYSAFE LIGHT: Suoja sopii lajeihin, joissa suualueelle ei kohdistu teräviä iskuja. Suojaa hyvin hampaita voimakkaalta yhteen puremiselta ja huulia kevyiltä kontakteilta. Sopii lajeihin kuten paini, esteratsastus, motocross ja judo.

PLAYSAFE MEDIUM: Sopii lajeihin joissa voi joutua alttiiksi tylpille iskuille, jotka kohdistuvat laajalle alueelle leukaan. Sopii lajeihin kuten koripallo, käsipallo ja maastopyöräily.

PLAYSAFE HEAVY: Sopii lajeihin, joissa on kovia ja voimakkaita iskuja leukojen alueelle. Sopii lajeihin kuten salibandy, nyrkkeily, karate ym. kevyemmät kontaktilajit.

PLAYSAFE HEAVY PRO: Hyvä suojaavuus, kun leukojen alueelle kohdistuu erittäin kovia ja teräviä iskuja. Sopii lajeihin kuten jääkiekko, (salibandy), squash, kickboxing ja vapaaottelu.